Sajtó

FONTOS BEJELENTÉS

Vendégeink és alkalmazottaink egészsége és biztonsága kiemelten fontos számunkra. A magyar kormány március 16-i rendelete alapján, ideiglenesen éttermünk minden nap 15 óráig tart nyitva. Éttermünk továbbra is elérhető reggelire és ebédidőben 6:30 óra és 15 óra között.

 

Köszönjük megértésüket és mindenkinek jó egészséget kívánunk! A továbbiakban is szorosan figyelemmel kísérjük a változó helyzetet és a kormányzati rendeletek alapján járunk el.

#Kollázs

Dining Guide: Becker Gábor sommelier-vel beszélgettünk

A Dining Guide Becker Gáborral beszélgetett, többek közt a november 22-ei Old & New Vintage Borvacsoráról.

A teljes cikk itt olvasható.

Az OLD & New Vintage borvacsora eseménye pedig itt érhető el.

Magyar Konyha

Az októberi Magyar Konyha címlapján séfünk, Györffy Árpád kacsamáj fogása látható. A magazinban 5 érdekes kacsamáj recept ötlettel találkozhat, amelyeket Ön is elkészíthet otthonában.

A Magyar Konyha októberi száma elérhető az újságárusoknál.

Dining Guide - Kollázs Cellar Nights

Lépjen be a Kollázs Cellar Nights rendezvénysorozatunk színfalai mögé. Legutóbbi vendégünk ifjabbik Figula Mihály volt a Figula Pincészettől. Köszönjük Misi a felejthetetlen élményt és a Dining Guide-nak a beszámolót!

Az új őszi menünkről írt a Dining Guide

“Győrffy Árpád az új őszi menüvel is bizonyítja, milyen jó arányérzékkel integrálja a magyar konyha ételeinek elemeivel, jellegzetességeivel ezt az alapvetően francia bisztróstílust.”- Az új őszi menünkről írt a Dining Guide, köszönjük!

A teljes cikk itt olvasható.

Dining Guide - Vakrandi, csalódás kizárva: A Kollázs tavaszi degusztációs menüjét kóstoltuk

“A hosszú, nélkülözésekkel teli hónapok után egyszer csak a bőség zavara áll fent. A téli sivárság után hirtelen megtelnek a piacok alapanyagokkal, színekkel, ízekkel” – fogalmaz Győrffy Árpád séf, és mi sem írhatnánk le szebben, hogy miért is olyan izgalmas időszak ez minden évben a gasztronómiában. A Kollázs tavaszi degusztációs menüsorát kóstoltuk.

A teljes cikk itt olvasható.

Köszönjük Dining Guide!

Vissza