Sajtó

Dining Guide - Vakrandi, csalódás kizárva: A Kollázs tavaszi degusztációs menüjét kóstoltuk

“A hosszú, nélkülözésekkel teli hónapok után egyszer csak a bőség zavara áll fent. A téli sivárság után hirtelen megtelnek a piacok alapanyagokkal, színekkel, ízekkel” – fogalmaz Győrffy Árpád séf, és mi sem írhatnánk le szebben, hogy miért is olyan izgalmas időszak ez minden évben a gasztronómiában. A Kollázs tavaszi degusztációs menüsorát kóstoltuk.

A teljes cikk itt olvasható.

Köszönjük Dining Guide!

#Kollázs

12139659_1628900274043183_2060249003_n
12107509_548751811939664_1123768361_n
11326091_1493626994270783_872066678_n
11371018_879220292161829_915066190_n
11906096_1690885784457852_2099613169_n
11313534_1113863992003215_1965500914_n
11931028_1655651304682818_1339107628_n
1889117_1501950243460555_671644891_n
11910109_963358737065485_586233707_n
11352175_1662005954038397_1714342687_n
11899668_943899885682848_1973011870_n
10535098_422452197961081_1583657396_n
10860126_447669398753901_378820266_n
11820608_1482458112079513_799266191_n
So good... magazine

Gratulálunk főcukrászunknak, Menyhárt Attilának, aki bekerült a világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű cukrász kiadványába, a so good.. magazine-ba!

Cikk a Guszton

Kollázs - Brasserie & Bár új főcukrásza: Menyhárt Attila

“A jó desszert nem csak a szemünket kápráztatja el,hanem a lelkünket is.” – Ismerje meg új főcukrászunkat, Menyhárt Attilát  és fedezze fel kreációit e hónaptól!

Bővebben itt olvashat Attiláról

"Chaîne des Rôtisseurs Ifjúsági Szakácsok 2018" verseny

Büszkeséggel jelentjük be Erik győzelmét és Dániel 4. helyezését a “Chaîne des Rôtisseurs Ifjúsági Szakácsok 2018″ versenyén. Ennek a győzelemnek köszönhetően Eriket az a megtisteltetés érte, hogy Magyarországot fogja képviselni a 2018. szeptember 7-én, Taiwanon megrendezésre kerülő “Ifjúsági Világbajnokságon”. Gratulálunk!

Hivatalos fotók: Földi Réka

Az eseményről bővebben a Dining Guide írt, a cikk itt olvasható.

 

SALLANGOK HELYETT VALÓDI ÍZEK – KOKTÉLRA KOKTÉLT KÉRTÜNK A KOLLÁZSBAN

“A Kollázs bárjában helyben készülnek az italaromák, a parfümök, a bitterek, a tinktúrák, a szirupok és a juice-ok, a bártenderek pedig arra törekszenek, hogy bonyolult sallangok és látványos technológiák helyett inkább ízélményt adjanak. Megkóstoltunk hét koktélt, ezek egy része a ház signature koktélja, míg néhány a szezonális kínálatban szerepel.”

Köszönjük a Dining Guide-nak a nagyszerű beszámolót. A cikk folytatása itt olvasható.

Polippal gondolták újra a paprikás krumplit a budapesti Kollázsban

Ételeinket olyan megoldások jellemzik, “melyeket csak egy kreativitástól és kockázatvállalástól nem félő konyhafőnök mer bevállalni.”

Köszünjük Roadster: https://roadster.hu/kollazs-etterem-four-seasons-hotel/

Vissza