Rólunk

2015 júniusában a KOLLÁZS hivatalos megnyitóján végre a nagyközönség is megtapasztalhatta a hároméves építési és kialakítási időszak eredményét. A lezseren elegáns belső teret a San Francisco központú belsőépítészeti és dizájniroda, az EDG tervezte és építette. Az anyagok és felületek motívumaiban az 1910-es és 20-as évek kávéházi kultúrája, valamint az Art Nouveau stílus is megjelenik. Az étteremben található művészi alkotások kortárs alkotóktól származnak, mindig következetesen válogatva és cserélve. Ezek egészítik ki és ellensúlyozzák a klasszikus vonalakra épülő belsőépítészeti megoldásokat.

A KOLLÁZS a Duna partjához közel helyezkedik el, és elképesztő panorámát kínál a város legismertebb történelmi nevezetességeire. A környék telis-tele van építészeti érdekességekkel, mint például maga a Gresham Palota épülete, vagy a Lánchíd, így – érthető módon – a hely szelleme erős hatással van a KOLLÁZS koncepciójára. Ahogy Budapest modern nagyvárossá válik, miközben a gazdag múltját sem feledi el, úgy a KOLLÁZS célja, hogy tökéletesen kiegészítse a várost, és mindennapi működését mindig a betérő vendégek vágyai szerint alakítsa és fejlessze tovább.

Értékelések

Tripadvisor

Járt már nálunk? Elégedett volt az étellel, itallal, kiszolgálással? Jól érezte magát? Kérjük, írja meg a TripAdvisoron!

A TripAdvisor egy több száz milliós adatbázissal rendelkező utazási oldal, ahol a vendégek hotelekről, éttermekről, látnivalókról fejthetik ki véleményüket. Minden nap arra törekszünk, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk, ezért fontos számunkra a hiteles visszajelzés, legyen az kritika vagy kiérdemelt dicséret.

Vissza