Híreink

KOLLÁZS TO GO

A KOLLÁZS – Brasserie & Bar megszokott ízei és népszerű fogásai már elérhetők ELVITELRE mindennap, 12:00 és 22:00 óra között. Adja le rendelését telefonon a +36 1 268 6000 telefonszámon, említse, hogy KOLLÁZS TO GO, majd vegye fel a rendelését a Hotel főbejáratánál!

 

Executive séfünk, Győrffy Árpád által létrehozott elviteles menüajánlatunkon a közkedvelt KOLLÁZS klasszisokon túl újonnan létrehozott egyedi családi ajánlatok is szerepelnek, melyek kifejezetten azzal a céllal lettek létrehozva, hogy otthonának kényelmében tudja őket elfogyasztani.

#Kollázs

12139659_1628900274043183_2060249003_n
12107509_548751811939664_1123768361_n
11326091_1493626994270783_872066678_n
11371018_879220292161829_915066190_n
11906096_1690885784457852_2099613169_n
11313534_1113863992003215_1965500914_n
11931028_1655651304682818_1339107628_n
1889117_1501950243460555_671644891_n
11910109_963358737065485_586233707_n
11352175_1662005954038397_1714342687_n
11899668_943899885682848_1973011870_n
10535098_422452197961081_1583657396_n
10860126_447669398753901_378820266_n
11820608_1482458112079513_799266191_n
FONTOS BEJELENTÉS

Vendégeink és alkalmazottaink egészsége és biztonsága kiemelten fontos számunkra. A magyar kormány március 16-i rendelete alapján, ideiglenesen éttermünk minden nap 15 óráig tart nyitva. Éttermünk továbbra is elérhető reggelire és ebédidőben 6:30 óra és 15 óra között.

 

Köszönjük megértésüket és mindenkinek jó egészséget kívánunk! A továbbiakban is szorosan figyelemmel kísérjük a változó helyzetet és a kormányzati rendeletek alapján járunk el.

" LOVE IS IN THE AIR" - Valentin-napi vacsora

Éljék át Budapest romantikáját finom ételek és italok kíséretében!

Az ünnepelni vágyó szerelmes párokat egy romantikus hangulatú varocsaélménnyel várjuk a KOLLÁZS – Brasserie & Bar-ban, február 14-én, pénteken és február 15-én, szombaton 18:00 és 22:00 óra között. Séfünk, Győrffy Árpád és csapata egy exkluzív négy fogásos menüt hozott létre erre a különleges alkalomra. A letisztult ízvilág megteremtésére olyan alapanyagokkal készülnek, mint a pisztráng, kacsamell, cékla, bok choy, fehér spárga, vagy chorizo.”

A Valentin-napi hangulat megalapozásához bártendereink két különleges koktéllal várja vendégeit a KOLLÁZS Bárban.

VACSORA MENÜ:

ÜDVÖZLŐ KOKTÉL
Kardamom, Hibiszkusz, Licsi

PISZTRÁNG TANDOORI
Narancs, Uborka
Bott Frigyes Rajnai Rizling, Muzla, Szlovákia 2016

KUCSMAGOMBA CONSOMMÉ
Kacsasonka és -nyelv, Konfitált Tojássárgája

ROMBUSZHAL
Mandula, Fehér Spárga
Holdvölgy Vision, Tokaj, Magyarország 2017
vagy
BORJÚ
Zöldbab, Chorizo
Vylyan Merlot, Villány, Magyarország 2017

KAFFIR LIME
Jázmin, Meggy
Il Poggione Sant’Antimo Vin Santo, Olaszország 1999

MENÜ & ÜDVÖZLŐ KOKTÉL: 21 500
BORPÁROSÍTÁS: 11 000

KÜLÖNLEGES KOKTÉLJAINK:

„Mrs”: Gránátalmával és rózsával ízesített ginlikőr és Rosé Pezsgő
„Mr”: Gyömbérrel és rebarbarával ízesített ginlikőr és Brut Pezsgő

Foglalja le asztalukat e-mailben vagy telefonon:
reservations@kollazs.hu vagy 06-1-268-5408

Boldog Új Évet kíván a KOLLÁZS - Brasserie & Bar Csapata!

Köszönjük mindenkinek, aki 2019-ben velünk ünnepelt. Idén is sok kulináris meglepetéssel és rendezvénnyel készülünk. Tartsanak velünk 2020-ban is!

Fényképek: @jonasmatyassy

Ünnepi Események 2019

Töltse az ünnepeket a KOLLÁZS – Brasserie & Bárban! Az eseményekről több információt a gallériában talál.
Asztalfoglalás minden ünnepi eseményre szükséges.
Információ és asztalfoglalás: festivity.budapest@fourseasons.com

Dining Guide: Becker Gábor sommelier-vel beszélgettünk

A Dining Guide Becker Gáborral beszélgetett, többek közt a november 22-ei Old & New Vintage Borvacsoráról.

A teljes cikk itt olvasható.

Az OLD & New Vintage borvacsora eseménye pedig itt érhető el.

Vissza