Híreink

EGYÜTT A MELLRÁK ELLEN

Pink október szellemében, a mellrák elleni küzdelem hónapjának tiszteletére a Four Seasons Hotel Gresham Palace bemutatja pink tematikájú eseménysorozatát, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a mellrákszűrés fontosságára, és adományokat gyűjtsön a Mellrákinfó Egyesületnek. 

A teljes promócióban résztvevő bevétel 15%-a felajánlásra kerül a Mellránkinfó Egyesület részére.

A következő Pink October események a hónap végéig érvényesek.

MÚZSA Bar & Lounge

#DrinkPink

Pink italok a Múzsa bárban – Kóstolja meg a Múzsa csapata által készített legújabb „I’M” koktélkreációkat. Vendégeink szépnek, legyőzhetetlennek vagy bátornak érezhetik magukat italválasztásuk alapján. Az „I’M” Beautiful koktél gyümölcsös finomság pikáns keveréke gin, málna, rózsapaprika, genciánus és citrushabbal, míg az „I’M” Strong koktél pekándió, füge és rózsaszín gránátalma kacér keveréke. Látogasson a Múzsába és ízlelje meg a teljes koktélkínálatot októberben.

#EatPink 

„Pink Herendi Teadélután” – Találkozzon barátaival és családjával egy kellemes teadélutánra a Gresham Palota történelmi Páva üvegkupolája alatt. Ellenállhatatlan teasütemények és az extravagáns falatok libamáj mousse-t tartalmaznak gránátalmával és rózsaszín profiterollal, míg a rózsasüteményeket eperre, füstölt kecskesajt terrine-nel és málnával készítjük. Herendi porcelánon szervírozva, élőzene kíséretében az angol királyi család vendégeiként érezhetik magukat.

#ThinkPink 

„Pretty In Pink” est” | péntek, október 22. – Támogassa Ön is a mellrák elleni küzdelmet és vegyen részt egy pink tematikájú esten Budapest legszebb kézműves koktélbárjában. Eseményünk különleges fellépője Eliza Bliss hegedűművész, aki a 20 órakor kezdődő The Violove show keretein belül klasszikus és pop slágerek sziporkázó feldolgozásaival fogja elkápráztatni a közönséget. 22 órától az On Time Band gondoskodik a jó hangulatról.

KOLLÁZS Brasserie & Bar

#DrinkPink

Pink italok a Kollázs bárban – A Kollázs bárban fantáziadús koktélok kóstolására invitáljuk az érdeklődőket, amelyeket head bartenderünk, Kováts Dániel készített, mindet ellenállhatatlan rózsaszín csavarral és zamatokkal. A Pink Lady ginnel, naranccsal és bergamottal csábítja el a koktélok szerelmeseit, míg a Mary Pinkford olyan könnyed ital rummal, maraschino cseresznyével és ananásszal, amelyet egész októberben szívesen fogyasztanánk.

#EatPink

“Pink Patisserie” – Menyhárt Attila cukrászséfünk pink ihletésű süteményei nem csak az ízlelőbimbóknak, hanem a szemeknek is igazi kényeztetés. Kedvencünk az Elixir, melyben grapefruit, Campari és Orelys szerepel, illetve a Red Rose vérnaranccsal, vörös bársonnyal, rózsával és mascarponéval. Pink süteményeink mindegyike egy különleges élményt kínál, így egy nemes cél támogatása sosem tűnt édesebbnek. Amennyiben otthona kényelméből szeretné élvezni a Kollázs süteményeket, Pink October tortánk előrendeléssel is elérhető.

Látogasson el a Gresham Palotába októberben és támogassa ezt a különleges ügyet. A teljes promócióban résztvevő bevétel 15%-a felajánlásra kerül a Mellránkinfó Egyesület részére.

”A mellrákkal való szembesülés és a gyógyuláshoz vezető út emberfeletti”- mondta Halom Bori, az egyesület vezetője. “Ezért igyekszünk minél több fórumon a lehető legtöbb embert megszólítani. Kötelességünk vigyázni a testünkre és annak jelzéseire, és el kell járni az ingyenes mammográfiás szűrővizsgálatra 2 évente a 45-65 év közötti hölgyeknek. Ha pedig bármi szokatlant észlelünk magunkon, akkor azonnal orvoshoz kell fordulni.”

Ha többet szeretne megtudni a Pink October kínálatáról, kérjük, lépjen kapcsolatba a Four Seasons munkatársaival a +36 1 268 6000-es telefonszámon vagy a Four Seasons alkalmazáson keresztül.

Használja hashtageinket a pink pillanatokban (#fsthinkpink #pinkoctober #fsbudapest és #mellrakinfo), és ossza meg velünk élményeit a @fsbudapest@muzsabar@kollazsbudapest, illetve @mellrakinfo profilok megjelölésével.

A Mellrákinfó Egyesületről

A Mellrákinfó Egyesületet 2015-ben alapította Halom Bori személyes érintettsége nyomán azzal a szándékkal, hogy sorstársait támogassa. Az egyesületi tevékenységeket végzők mind átestek ezen az embert próbáló betegségen, ezért pontosan tudják, hogy milyen lelki és testi megpróbáltatásokon megy keresztül egy nő, amikor szembesítik a diagnózissal. A Mellrákinfó Egyesület tevékenységei közé tartozik többek között az érintettek támogatása a betegség közben és után, képzések és céges felvilágosító előadások lebonyolítása, figyelemfelhívó kampányok létrehozása, hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon való részvétel és felvilágosító anyagok készítése.

#Kollázs

A Kollázs bemutatja: TRIP TO MEXICO - 2. kiadás

Idén is elhozzuk nektek a helyi gasztronómia legjavát, a Mexikói Budapesti Nagykövetséggel együttműködve, és egy szórakoztató Kollázs-estébe csomagolva, a tőlünk megszokott minőségben. 🌮

Látogass el hozzánk barátaiddal, ahol a mexikói paradicsom vár benneteket, és köszöntsük együtt az őszt egy igazi fiestaval. Executive séfünk, Győrffy Árpád és csapata kifinomult mexikói specialitásokkal készül, míg a Kollázs Head bártendere, Kováts Dániel pikáns koktélokkal vár benneteket. Mindezeket élő latin zenével megfűszerezve.  🌶️

🌵🌵 Happy Hour, 50% kedvezmény minden koktélra és bár snackre dél és este 6 között. 🌵🌵
Találkozunk szeptember 17-én, ahol a mexikói hangulat garantált. Viva la fiesta!

𝑫𝑰𝑨 𝑫𝑬 𝑳𝑨 𝑰𝑵𝑫𝑬𝑷𝑬𝑵𝑫𝑬𝑵𝑪𝑰𝑨
🍽️3 FOGÁSOS MENÜ
𝐋𝐄𝐕𝐄𝐒
SOPPA AZTECA
TORTILLA LEVES, Csirke, Hominy Kukorica, Avokádó, Lime, Tejföl
𝐅𝐎̋𝐄́𝐓𝐄𝐋
BIRRIA DE RES
MARHAPOFA RAGU, Kukoricalepény, Chile de Arbol salsa, Savanyított Hagyma
𝐃𝐄𝐒𝐒𝐙𝐄𝐑𝐓
COCONUT TRES LECHES
’3 TEJES’ KÓKUSZ TORTA, Kaktuszfüge & Lime sorbet

🎶PROGRAM🎶
17:00-19:00 MARIANNE
19:00-21:00 ALEX TORRES
21:00-23:00 EL COYOTE

➡️ Foglalj asztalt e-mailben a reservations@kollazs.hu-n vagy a + 36-1-268-5408-as telefonszámon.

Visszatér a várva várt Kollázs vasárnapi brunch!

Élvezd az ebédbe hajló villásreggelit élőzene kíséretében, melyet a főváros népszerű akusztikus duói szolgáltatnak. Érkezéskor egy pohár habzóborral köszöntünk, majd előételek, felvágottak, sajtok, marha- és lazactatárok, a közkedvelt Rotisserie grill húsok széles választéka vár rátok. A pazar lakoma élményét a Kollázs méltán híres desszertválogatása és új házi készítésű fagylaltja koronázza meg.

Látogass el családoddal, barátaiddal, és élvezzétek a korlátlan bor, sör, tea, kávé vagy alkoholmentes ital kínálatunkat.

Elérhető minden vasárnap | 12:00 és 15:00 óra között


Ár: 12 900 Ft / fő + 14% felszolgálási díj

Asztalfoglalás: reservations@kollazs.hu | +36 1 268 5408

A KOLLÁZS - Brasserie & Bar különleges Szent István napi eseménnyel ünnepli meg Magyarország születésnapját 2021. augusztus 20-án, pénteken

Ünnepeld államalapításunk évfordulóját egy 3+1 fogásos vacsorával és nézd a tűzijátékot a Kollázs teraszáról. 🇭🇺

🍴: Győrffy Árpád séfünk és csapata hagyományos magyar ízeket idéző ételkülönlegességekkel készült idén is. Emellett elérhető egy limitalt à la carte menü is.

🍰: Szent István ünnepének része a frissen sült házi kenyér, amely mellé Menyhárt Attila és cukrászaink ízekben és színekben gazdag süteményeket sorakoztatnak fel.

🍸: A koktélokban szintén a magyar ízeké a főszerep: akácméz, birsalma, szilva és mák mind megtalálhatók ünnepi koktélalkotásainkban. Happy Hour-ral készülünk, 50% kedvezménnyel minden koktélra és bar snackre! Elérhető dél és este 6 között.

3+1 FOGÁSOS MENÜ:
𝙒𝙀𝙇𝘾𝙊𝙈𝙀
KOVÁSZOS UBORKA FAGYLALT
TOKAJ NOBILIS PEZSGŐ
*
𝙀𝙇𝙊̋𝙀́𝙏𝙀𝙇
KONFITÁLT KACSAMÁJ ÉS CSIRKEMÁJPARFÉ
Hagymalekvár, Alma
LENKEY GÉZA KISHEGY FURMINT
*
𝙁𝙊̋𝙀́𝙏𝙀𝙇
FASZÉNEN GRILLEZETT MANGALICATARJA
Töltött Paprika, Paradicsom Jus
VILLA TOLNAY NÉVTELEN CUVÉE
*
𝘿𝙀𝙎𝙎𝙕𝙀𝙍𝙏
BARACKOS GALUSKA
Vanília, Mandula
OREMUS KÉSŐI SZÜRET CUVÉEMenü ára: 10.900 Ft – Választható borpárosítás: 9.500 Ft

🎵 Fellépők 🎵

15:00-18:00 Piros Pezsgő Duó
18:00-21:00 Várhegyi-Lucas Palmira & Felleg Dominik
21:00-00:00 Dj Tonyo

➡️Foglalj asztalt e-mailben reservations@kollazs.hu vagy a + 36-1-268-5408-as telefonszámon.

A KOLLÁZS - Brasserie & Bar július 4-ét egy hagyományos amerikai stílusú villásreggelivel ünnepli meg

Emeljük poharunkat Amerikára 🥂 és ünnepeljük együtt július 4-ét ✨ stílusosan egy hagyományos amerikai villásreggelivel.

Hogy igazi amerikai hangulatot teremtsünk Rockabilly zenékkel🎵, korlátlan BBQ brunch büfével 🥩🍔🌭, és még sok mással készülünk.

Figyeljétek Facebook oldalunkat további információkért!

𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐤𝐚𝐢 𝐒𝐭𝐢́𝐥𝐮𝐬𝐮́ 𝐕𝐢𝐥𝐥𝐚́𝐬𝐫𝐞𝐠𝐠𝐞𝐥𝐢: 𝟗 𝟗𝟎𝟎 𝐇𝐔𝐅

(𝑓𝑙𝑦𝑖𝑛𝑔 𝑏𝑢̈𝑓𝑒́, 𝑙𝑖𝑚𝑜𝑛𝑎́𝑑𝑒́, 𝑗𝑒𝑔𝑒𝑠 𝑡𝑒𝑎, 𝑣𝑖́𝑧 𝑒́𝑠 𝑒𝑔𝑦 𝑝𝑜ℎ𝑎́𝑟 ℎ𝑎𝑏𝑧𝑜́ 𝑏𝑜𝑟)

📧 Asztalfoglalás a reservations@kollazs.hu email címen, vagy a 06 1/268-5408-as telefonszámon

𝐴 𝑉𝑒𝑢𝑣𝑒 𝐶𝑙𝑖𝑐𝑞𝑢𝑜𝑡 𝑒𝑔𝑦𝑢̈𝑡𝑡𝑚𝑢̋𝑘𝑜̈𝑑𝑒́𝑠𝑒́𝑣𝑒𝑙, a KOLLÁZS bemutatja: 🍇 𝐓𝐑𝐈𝐏 𝐓𝐎 𝐂𝐇𝐀𝐌𝐏𝐀𝐆𝐍𝐄 🍇

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌

🎉𝐽𝑢́𝑛𝑖𝑢𝑠 19. 𝑆𝑧𝑜𝑚𝑏𝑎𝑡 – 𝑆𝑧𝑢̈𝑙𝑖𝑛𝑎𝑝𝑖 𝑏𝑢𝑙𝑖🎉
𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗛𝗼𝘂𝗿-rel kezdjük az ünneplést dél és 18 óra között.
Győrffy Árpád Executive Séf és csapata egy különleges, 3 fogásos francia ízkavalkáddal készült. Az ételek mellé kiváló borok is párosulnak, amelyeket Becker Gábor vezető sommelier válogatott össze. 🍷

🎶 A könnyed francia sanzon hangulatért ők felelnek:
16:30 – 18:30| ChansOn My Mind
19:00 – 22:00 | On Time Duo
22:00 – 00:00 | Dj Daan

🔸🔹𝐽𝑢́𝑛𝑖𝑢𝑠 20. 𝑉𝑎𝑠𝑎́𝑟𝑛𝑎𝑝 – 𝑉𝑎𝑠𝑎́𝑟𝑛𝑎𝑝𝑖 𝐵𝑟𝑢𝑛𝑐ℎ🔹🔸
Ez a vasárnap nem csak a Kollázs 6. Szülinapja miatt különleges. Ezen a napon ünnepeljük 𝗔𝗽𝗮́𝗸 𝗻𝗮𝗽𝗷𝗮́𝘁 is. Csatlakozzatok hozzánk egy közös ünneplésre déltől délután háromig! Mindeközben Anna és Laci színes dallamai varázsolnak el benneteket.

𝐏𝐄𝐙𝐒𝐆𝐎̋𝐁𝐀́𝐑 🍾
Tudjátok mi a jobb egy pohár pezsgőnél? Egy egész PEZSGŐBÁR! Ezen a hétvégén, a Veuve Clicquot-val együttműködve igazán különleges pezsgőválasztékkal várunk titeket! Csatlakozz hozzánk barátaiddal és pezsgőzzétek át a napot a Kollázs teraszon!🥂

𝐈𝐍𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀́𝐂𝐈𝐎́𝐊
🔸 Pezsgőbár és különleges Hors-d’œuvres snackek elérhetők mindkét nap.
🔸 Happy Hour szombaton. 50% minden koktélra és snackre, kivéve a pezsgőbárban elérhető italokra.
🔸 A különleges háromfogásos menü ára 8 900 Ft, kizárólag szombaton érhető el és nem tartalmazza a borpárosítást.
🔸 A vasárnpi Brunch elérhető 12 900 Ft-ért, mely tartalmazza az ételeket, egy pohár Kreinbacher pezsgőt, valamint korlátlan sör, bor és üdítőital fogyasztást.

További információért, foglalásért:
📧reservations@kollazs.hu
📞+36 1 268 5408!

Vissza