Híreink

Mikulás Brunch 2019

December 9-én a Gresham Palota Mikulása várja a vedégeket a Kollázs Brasserie & Bárban, Andrássy teremben és Zrínyi Passzázsban.

Asztalfoglalás szükséges.

Asztalfoglalás: festivity.budapest@fourseasons.com

#Kollázs

12139659_1628900274043183_2060249003_n
12107509_548751811939664_1123768361_n
11326091_1493626994270783_872066678_n
11371018_879220292161829_915066190_n
11906096_1690885784457852_2099613169_n
11313534_1113863992003215_1965500914_n
11931028_1655651304682818_1339107628_n
1889117_1501950243460555_671644891_n
11910109_963358737065485_586233707_n
11352175_1662005954038397_1714342687_n
11899668_943899885682848_1973011870_n
10535098_422452197961081_1583657396_n
10860126_447669398753901_378820266_n
11820608_1482458112079513_799266191_n
Old & New Vintage Borvacsora

A KOLLÁZS – Brasserie & Bar második alkalommal rendezi meg exkluzív OLD & NEW VINTAGE borvacsoráját november 22-én, pénteken. Újabb 5 kiemelkedő borászat mutatja be régi és új vintage borait Magyarország különböző régióiból, illetve idén ellátogatunk a határon túlra is. Minden régi és új évjáratú bor-duó mellé Győrffy Árpád séfünk által megálmodott fogás párosul, amely egyedülálló élményt nyújt az érzékszerveknek, így téve teljessé a borkóstolás élményét. A vacsora előtt koccintsunk a szálloda Lobby Bárjában, ahol pezsgőt és canapé-t kínálunk.

Borászatok:
Bott Frigyes – Muzsla | Jásdi Pince – Csopak | Kiss Gábor – Villány | Takler Borbirtok – Szekszárd | Demeter Zoltán – Tokaj

Menü:
Fogadás
Demeter Zoltán Rosé Brut
Canapé
*
Első fogás
Bott Frigyes Super Granum 2012/2017
Borjú-Marha Mozaik. Mustármag, Körte
*
Második fogás
Jásdi Ranolder Fehér 2008/2015
Ördöghal & Máj, Édeskömény
*
Harmadik fogás
Kiss Gábor Code 2007/2016
Szarvas, Káposzta, Csokoládé
*
Negyedik fogás
Takler Primarius 2007/2016
Érlelt Marha Duett, Erdei Gomba
*
Ötödik fogás
Demeter Zoltán 6 Puttonyos Aszú 2002/2016
Primadonna, Gesztenye, Méz
Sárgabarack Desszert

A helyek száma limitált, részletek és foglalás:
gabor.szonyi@fourseasons.com

Ünnepi Események 2019

Töltse az ünnepeket a KOLLÁZS – Brasserie & Bárban! Az eseményekről több információt a gallériában talál.
Asztalfoglalás minden ünnepi eseményre szükséges.
Információ és asztalfoglalás: festivity.budapest@fourseasons.com

Dining Guide: Becker Gábor sommelier-vel beszélgettünk

A Dining Guide Becker Gáborral beszélgetett, többek közt a november 22-ei Old & New Vintage Borvacsoráról.

A teljes cikk itt olvasható.

Az OLD & New Vintage borvacsora eseménye pedig itt érhető el.

Magyar Konyha

Az októberi Magyar Konyha címlapján séfünk, Györffy Árpád kacsamáj fogása látható. A magazinban 5 érdekes kacsamáj recept ötlettel találkozhat, amelyeket Ön is elkészíthet otthonában.

A Magyar Konyha októberi száma elérhető az újságárusoknál.

Dining Guide - Kollázs Cellar Nights

Lépjen be a Kollázs Cellar Nights rendezvénysorozatunk színfalai mögé. Legutóbbi vendégünk ifjabbik Figula Mihály volt a Figula Pincészettől. Köszönjük Misi a felejthetetlen élményt és a Dining Guide-nak a beszámolót!

Vissza