Híreink

LISTEN LIVE

L I S T E N L I V E

Halgassa élőben! Büszkén mutatjuk be új zenei programunkat, melynek keretein belül számos kedvenc budapesti művészünk friss zenei hangzása teszi felejthetetlenné a kézműves koktélozás vagy a kulináris vacsora élményét.

Csütrötök – Szombat | 19:00 – 23:00
#kollazsbudapest #ListenLive #BudapestBucketList 

#Kollázs

12139659_1628900274043183_2060249003_n
12107509_548751811939664_1123768361_n
11326091_1493626994270783_872066678_n
11371018_879220292161829_915066190_n
11906096_1690885784457852_2099613169_n
11313534_1113863992003215_1965500914_n
11931028_1655651304682818_1339107628_n
1889117_1501950243460555_671644891_n
11910109_963358737065485_586233707_n
11352175_1662005954038397_1714342687_n
11899668_943899885682848_1973011870_n
10535098_422452197961081_1583657396_n
10860126_447669398753901_378820266_n
11820608_1482458112079513_799266191_n
Szakács pozíció

A Four Seasons Hotel Gresham Palace Szálloda SZAKÁCS (Commies, Demi Chef de Partie, Chef de Partie) munkatársakat keres a KOLLÁZS – Brasserie & Bárba és bankett konyhájába.

Ízelítõ abból, amit kínálunk:
· minõségi alapanyagok kompromisszumok nélkül
· modern, karbantartott, magas színvonalú munkakörnyezet
· hosszútávú és akár külföldi karrierlehetõség
· május 1-el bevezetett új bérstruktúra
· szabadon adható 13. havi fizetés, juttatások
· munkaruha és annak tisztítása
· ingyenes dolgozói éjszakák bármely Four Seasons szállodában

Jelentkezz hozzánk! jobs.budapest@fourseasons.com

VASÁRNAPI BRUNCH

Látogasson el családjával, barátaival a hangulatos és kulináris élvezetekkel teli vasárnapi brunchunkra. Élőzenéről a Wonderland-band gondoskodik!

Büfé & korlátlan italcsomag: 12 900 Ft per fő + 13% felszolgálási díj

Asztalfoglalás: reservations@kollazs.hu, +361 268 5408

Listen Live

L I S T E N L I V E

Halgassa élőben! Büszkén mutatjuk be új zenei programunkat, melynek keretein belül számos kedvenc budapesti művészünk friss zenei hangzása teszi felejthetetlenné a kézműves koktélozás vagy a kulináris vacsora élményét.

Csütrötök – Szombat | 19:00 – 23:00
#kollazsbudapest #ListenLive #BudapestBucketList 

Vidónkat itt tekintheti meg:
Facebook
Insta

HELYI ÍZEK

Fedezze fel séf Győrffy Árpád által készített hagyományos magyar fogásainkat, amelyeket nagymamája receptkönyvei inspiráltak. Kóstolja meg a “Helyi ízutazás” 3 klasszikus fogásból álló kóstoló menünket, hogy feledhetetlen kulináris élményben legyen része.

Fénykép: Vulman Photography

Tarányi a Old & New Vintage Borvacsoráról

Az Old & New Vintage Borvacsora egyik fogása exkluzívan elérhető május 12-ig. St. Jakab kagyló, Karfiollal, Szőlővel, Algával és 2 pohár kóstolóval a Gilvesy Pincészet Tarányi Rajnai Rizling vintage 2017-es és 2013-as évjárataiból.

“Már rögtön az elsõ kóstoláskor nyilvánvalóvá vált, mely alapanyagok fogják megadni az fogás gerincét. A fajtajelleg és a talaj egyértelmű vonzata számomra a karfiol, az alga, a sóban eltett citrom és a szőlő – ezek mind mind fellelhetők voltak a borban. Ehhez pedig kiváló párosítás a Szent Jakab-kagyló a maga jódosságával és édességével. Spárgaszezon lévén kerül még fehérspárga is a tányérra.” – séf Győrffy Árpád

Fotó: Vulman Photography

Vissza