Híreink

Magyar Konyha

Az októberi Magyar Konyha címlapján séfünk, Györffy Árpád kacsamáj fogása látható. A magazinban 5 érdekes kacsamáj recept ötlettel találkozhat, amelyeket Ön is elkészíthet otthonában.

A Magyar Konyha októberi száma elérhető az újságárusoknál.

#Kollázs

12139659_1628900274043183_2060249003_n
12107509_548751811939664_1123768361_n
11326091_1493626994270783_872066678_n
11371018_879220292161829_915066190_n
11906096_1690885784457852_2099613169_n
11313534_1113863992003215_1965500914_n
11931028_1655651304682818_1339107628_n
1889117_1501950243460555_671644891_n
11910109_963358737065485_586233707_n
11352175_1662005954038397_1714342687_n
11899668_943899885682848_1973011870_n
10535098_422452197961081_1583657396_n
10860126_447669398753901_378820266_n
11820608_1482458112079513_799266191_n
Dining Guide - Kollázs Cellar Nights

Lépjen be a Kollázs Cellar Nights rendezvénysorozatunk színfalai mögé. Legutóbbi vendégünk ifjabbik Figula Mihály volt a Figula Pincészettől. Köszönjük Misi a felejthetetlen élményt és a Dining Guide-nak a beszámolót!

Az új őszi menünkről írt a Dining Guide

“Győrffy Árpád az új őszi menüvel is bizonyítja, milyen jó arányérzékkel integrálja a magyar konyha ételeinek elemeivel, jellegzetességeivel ezt az alapvetően francia bisztróstílust.”- Az új őszi menünkről írt a Dining Guide, köszönjük!

A teljes cikk itt olvasható.

KOLLÁZS CELLAR NIGHTS - Villa Tolnay

Folytatódik a KOLLÁZS Cellar Nights!

A soronkövetkező borvacsoránk vendége a Villa Tolnay Bor- és Vendégház tulajdonos-főborásza Philipp Oser lesz. Várjuk Önöket ismét szeptember 19-én, csütörtökön 18 és 22 óra között. Színes, izgalmas aromák és emlékezetes bor-étel párosítások várhatóak.

Foglalja le asztalát: +36 1 268 5408 vagy gabor.becker@fourseasons.com

KOLLÁZS CELLAR NIGHTS - TALÁLKOZÁS A BORÁSZOKKAL

KOLLÁZS bemutatja Cellar Nights – 4 csütörtök, 4 borász és 4 kikapcsoló vacsoraélmény.

A szüreti időszak közeledte alkamából ezúttal egy új rendezvény-sorozattal indítjuk a szeptembert. Csatlakozzon hozzánk szeptember 5-én, csütörtökön 18 és 22 óra között. Vendégünk lesz Ifj. Szepsy István a Szepsy pincészettől.

A híres Szepsy család Magyarország leghíresebb borvidékének, Tokajnak az egyik úttörõje. “Családunk az 1500-as évektõl termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól.”

Szepsy István, az egyik legelismertebb bortermelõ Tokajban, és fia, ifjabbik Szepsy István büszkék elõdjeik teljesítményeire, melyek õket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz.

“Célunk a lehetõ legjobb minõségû szõlõ megtermelése a dûlõkben, kompromisszumok nélkül. Ezért is választottuk a magasan fekvõ, köves talajú, meredek lejtõjû dûlõket, idõs szõlõtõkékkel – az átlag életkor: 40 év feletti. Szelektáljuk a kis-, laza fürtû Furmintot fõleg a mádi területeken.”

2014-ben nemzetközi borászati csúcsdíjat nyert Szepsy István, illetve az aszú- és a furmint borai is számos elismerést kaptak az elmúlt években.

Foglalja le asztalát: +36 1 268 5408 vagy brigitta.buros@fourseasons.com

Menü és bor: 16 000 Ft per fő
13% felszolgálási díjat számítunk fel

MADE IN HUNGARY

Séfünk Árpád Győrffy és Chef de Partie Kiss Erik bemutatták a National Geographic Traveller UK Food Fesztiválon, hogyan kell elkészíteni a klasszikus magyar fogást, a kacsamáj terrine-t.

Együttműködő partnerek: Dining Guide, Magyar Bocuse d’Or Akadémia & Spice of Europe

Vissza