Híreink

Mexikói Fiesta a Kollázsban szeptember 18-án, pénteken

Folytatódik a Kollázs világkörüli turnéja, a következő állomás…. Mexikó!

Mexikó ezer és egy csodát rejt magában, és kultúráját sokszínűség jellemzi. Nagy hangsúlyt fektetnek a művészetre, a zenére, a történelemre, a hagyományokra, az ízletes ételekre és nem utolsó sorban, az ünneplésre!

A helyi gasztronómia legjavát hozzuk el nektek, a Mexikói Budapesti Nagykövetséggel együttműködve, mindezt egy szórakoztató Kollázs-estébe csomagolva, a tőlünk megszokott minőségben.

Látogass el hozzánk barátaiddal, ahol a mexikói paradicsom vár benneteket, és köszöntsük együtt az őszt egy igazi fiestaval.

Executive séfünk, Győrffy Árpád és csapata kifinomult mexikói specialitásokkal készül, míg a Kollázs bártenderei pikáns koktélokkal vár benneteket.

Mindezeket élő latin zenével megfűszerezve.

Fellépők:

18:00 – 19:00 |MARIANNE

19:00 – 21:00 |2Coyotes

21:00 – 23:00 | DJMiguel Newman

23:00 – 01:00 | Baecker

Mint mindig, Happy Hour, 50% kedvezmény minden koktélra és bár snackre dél és este 8 között.

Találkozunk szeptember 18-án, ahol a mexikói hangulat garantált. Viva la fiesta!

#Kollázs

A KOLLÁZS - Brasserie & Bar különleges Szent István napi eseménnyel ünnepli meg Magyarország születésnapját 2020. augusztus 20. csütörtök

A Kollázs világkörüli turnéja egy szíveknek kedves állomásához érkezett: hazatért Magyarországra.

Augusztus 20-a alkalmából, a Kollázs – Brasserie & Bar egy emlékezetes, élőzenével és magyar specialitásokkal megfűszerezett Szent István-napi ünneplésre invitálja vendégeit.

Executive séf, Győrffy Árpád és csapata egy magyar különlegességekből álló 3 fogásos menüt álmodott meg, amely olyan alapanyagokat tartalmaz, mint a libamáj és a fogas, míg a Head Sommelier, Becker Gábor az ország borainak legjavát válogatta össze, a tökéletes ízharmónia kedvéért.

A 3 fogásos egyedi, magyar menükínálat elérhető lesz a hosszú hétvége végéig, csütörtöktől vasárnap estig 5.900 Ft-ért.

Az étterem főcukrásza, Menyhárt Attila és kreatív csapata, ízekben és színekben gazdag süteményekkel, illetve friss, ropogós ország kenyerével készül. A vendégek helyben fogasztásra vagy elvitelre is kérhetik ezeket a finomságokat a Kollázs Patisserie-ben.

A Kollázs Bár díjnyertes csapata kifinomult magyar alapanyagok és különleges italok által ihletett alkotásokkal várja a koktélimádókat. Mint mindig, ez alkalommal is lesz Happy Hour, melynek keretein belül 50% kedvezménnyel érhető el az összes magyar koktél és bár specialitás dél és 20 óra között.

Az ünnepi hangulatot helyi zenészek garantálják:
18:00-20:00 CimBori Duó
20:00-24:00 DJ Mike Newman Hungarian Edition

A jó hangulat és magyar vigasság garantált, a Kollázstól megszokott minőségben. Egészségére!

Foglalja leasztalát e-mailben vagy telefonon a reservations@kollazs.hu email címen vagy a+ 36-1-268-5408-as telefonszámon.

A KOLLÁZS - Brasserie & Bar egy egész Görög tematikájú eseménnyel ünnepli meg a nyarat 2020. augusztus 7. péntek

Folytatódika Kollázs világkörüli turnéja, a következő állomás… Görögország!

Az ország, mely otthona számtalancsodálatos szigetnek, a világ talán legszebb strandjainak, égszínkék vizeivel,élénk kultúrájával és ínycsiklandó görög konyhájával érthető módon vált a következőtematikus Kollázs este állomásává. A görög kultúra legjobb szeletét hozza elvendégeinek a Kollázs, egy szórakoztató estébe csomagolva, a tőlük megszokottminőségben.

Látogasson el barátaival egy forróhangulatú péntekre, ahol a mediterrán nyár energiája ötvöződik görögritmusokkal, csábító ízekkel és hangulattal. Ünnepelje meg a nyarat egy ‘NagyGörög Lakomával’: a Kollázs vezető séfje, Győrffy Árpád, kifinomultspecialitásokkal készül, amelyek felidézik a késő nyárestéket kedvenc tengerpartitavernánkból. A Kollázs díjnyertes bár csapata frissítő görög nyári koktélokkalkészül, mindezek élőzenével megfűszerezve.

Mint mindig, Happy Hour-ral várja vendégeit Kollázs, melynek keretein belül 50% kedvezménnyel érhető el az összes görög koktél és bár specialitás dél és 20 óra között.

Az autentikus görög dallamokat helyi zenészek garantálják:
18:00 – 21:00 | Smyrneiko Trio

21:00 – 23:00 | DJ Mike Newman Greek Edition
23:00 – 1:00 | Bæcker (Becker Gábor, vezető sommelier-énk)

A Kefi* („Görögország szelleme”)garantált! Találkozzunk a Kollázsban augusztus 7-én, addig is, Kalimera! 

*Kefi = szórakozás, az öröm szelleme, lelkesedés,szenvedély, életöröm

Csatlakozzon az ünnepléshez! Foglaljale asztalát e-mailben vagy telefonon a reservations@kollazs.hu email címen vagya + 36-1-268-5408-as telefonszámon.

Bastille nap a Kollázsban

Bastille nap alkalmából (francia nemzeti ünnep) kedden, 2020. július 14-én a Kollázs újra elhozza a francia joie de vivre életérzést egy különleges 3-fogásos menüvel, kotélokkal és elbűvölő francia élőzenével.

Csatlakozzon hozzánk családjával vagy baratáival és élvezze francia macaronjainkat és séfünk, Győrffy Árpád készítette három-fogásos francia Bastille-napi menünket, mely 5.900 Ft-ért érhető el dél és 22 óra között. Ezen felül készülünk kizárólag francia italokból készült egyedi koktélokkal, francia borokkal, valamint a népszerű On Time Duo előadásával, melyet francia dallamokkal egészítenek ki.

Visszatér a KOLLÁZS Sunday Brunch!

Ismét elérhető a közkedvelt Kollázs vasárnapi villásreggeli. Egy új, izgalmas koncepcióval várja vendégeit a Kollázs, amely lehetővé teszi, hogy az ínyenc büféválaszték közvetlenül a vedégek asztalára kerüljön felszolgálásra, így a legnagyobb kényelemben élvezhetők a népszerű Kollázs ízkombinációk. Élvezze az ebédbe hajló villásreggelit élőzene kíséretében, melyet a főváros népszerű akusztikus duói szolgáltatnak.

Az előételek, felvágottak, sajtok, marha- és lazactatárok és a közkedvelt Rotisserie grill húsok előre tálalva érkeznek minden asztalhoz. Az étterem egy pohár habzóval kedveskedik az érkező vendégeknek, majd az előételeken túl, az ízekben gazdag leves, főétel és Rotisserie grill húsok választéka rendelés alapján kerül felszolgálásra; a pazar lakoma élményét a Kollázs méltán híres desszertválogatása koronázza meg.

Látogasson el családjűval és barátaival és élvezzék a korlátlan bor, sör vagy limonádé kínálatot.

Elérhető minden vasárnap | 12:00 és 15:00 óra között

Ár: 12 900 Ft / fő + 13% felszolgálási díj

Asztalfoglalás: reservations@kollazs.hu | +36 1 268 5408

A KOLLÁZS - Brasserie & Bar július 4-ét egy egész napos Miami tematikájú eseménnyel ünnepli meg

A KOLLÁZS – Brasserie & Bar földkörüli útjafolytatódik, ezúttal MIAMI az úticél egy felejthetetlen, egész napos ünneplésrejúlius 4-e alkalmából.

Fűszeres latin aromák keverednek a karibi ritmusokkal, a vérpezsdítő színek és sokszínű ízek kavalkádja alkotja Miami magával ragadó stílusát.

Csatlakozzon a Kollázs csapatához egy forró hangulatú szombatra, ahol minden Miami-ról szól:
La Hore Feliz (Happy Hour), latin ritmusok, és Latin-Amerika ikonikus ízei.

Ünnepelje meg Amerika születésnapját egy egész napos, nyári rum alapú koktélokból és bár falatokból álló menüsorral, mely 12:00 és 20:00 között 50%-os kedvezménnyel érhető el.

A latin-amerikai ritmusokról helyi zenészek fognak gondoskodni.

13:30 – 15:30 |Alex Torres
16:30 – 18:30 | Mai Rumba Duo
19:00 – 21:00 | Dj Newman Latin Music Edition
21:30 – 23:20 | Baecker (Becker Gábor, vezető sommelier-énk)

A KOLLÁZS csapata izgalmas koktélokkal várja a vendégeket, az étterem vezető séfje, Győrffy Árpád, fejedelmi bár falatok mellett egy különleges, 3 fogásos július 4-i menüt állított össze, mely 5,900 forintért érhető el.

Csatlakozzon az ünnepléshez! Foglalja le asztalát e-mailben vagy telefonon a reservations@kollazs.hu vagy a + 36-1-268-5408-as telefonszámon.

Vissza