Híreink

Húsvéti Brunch

Töltse velünk Húsvét a Húsvét Vasárnapot!

2019. április 21., 12:00-16:00

Kollázs Brasserie & Bar, Zrínyi Passzázs és Andrássy Terem

19 900 Ft + 12% felszolgálási díj /felnőtt

9 900 Ft + 12% felszolgálási díj /gyermek 5 és 11 év között

Gyermek sarok, tojás vadászat  és élőzene az Andrássy Teremben és Zrínyi Passzázsban

Asztalfoglalás szükséges: reservations@kollazs.hu, +36-20-219-2520

#Kollázs

12139659_1628900274043183_2060249003_n
12107509_548751811939664_1123768361_n
11326091_1493626994270783_872066678_n
11371018_879220292161829_915066190_n
11906096_1690885784457852_2099613169_n
11313534_1113863992003215_1965500914_n
11931028_1655651304682818_1339107628_n
1889117_1501950243460555_671644891_n
11910109_963358737065485_586233707_n
11352175_1662005954038397_1714342687_n
11899668_943899885682848_1973011870_n
10535098_422452197961081_1583657396_n
10860126_447669398753901_378820266_n
11820608_1482458112079513_799266191_n
Tavaszi menü

Fedezze fel az új tavaszi menünk legszínesebb ételeit ebéd- és vacsoraidőben.

Nyitva tartás:
REGGELI: 06:30 – 10:30
EBÉD: 12:00 – 18:00
VACSORA: 18:00 – 22:30

Asztalfoglalás: reservations@kollazs.hu, +36-1-268-5408

KOLLÁZS BÁR TAVASZI MENÜ

Kóstolja meg új tavaszi koktéljainkat a Kollázs Bárban!

Márciusban a színpadon:
Csütörtök este – Kollázs Beats DJ
Péntek este – The Gentlemen Band
Szombat este – The Wonderland Band

BARBÁR, az Old & New Vintage Borvacsora egyik fogása

A KOLLÁZS – Brasserie & Bar bemutatja: BARBÁR, az Old & New Vintage Borvacsora egyik fogása a mai naptól március 24-ig exkluzívan elérhető. WAGYU STEAK FASZÉNEN Rozmaringgal és Hagymalekvárral 2 pohár kóstolóval a Heimann Családi Birtok Barbár vintage 2012-es és 2016-os évjárataiból.

“A Barbárban fellelhető közös ízjegyekből indultam ki, így esett a választás a faszénen sült marhahúsra, rozmaringos-borsos fűszerezéssel, balzsamecettel sült shalott hagymás “tarte tatin”-nel és lilahagyma lekvárral, valamint füstölt pecsenyelével tálalva. Amolyan igazi “barbár” ízjegyek ötvözete. Mindkettő évjárattal harmonizál az étel, de remekül ki is emeli a 2 bor ízjegyei közötti különbségeket.” – Győrffy Árpád, séf

So good... magazine

Gratulálunk főcukrászunknak, Menyhárt Attilának, aki bekerült a világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű cukrász kiadványába, a so good.. magazine-ba!

Cikk a Guszton

"MADE IN HUNGARY"

Elindult a „Made in Hungary” Top Gasztronómiai Társulás, melyhez séfünk, Győrffy Árpád is csatlakozott alapítóként.

Az új társulást a Dining Guide és a Magyar Bocuse d’Or Akadémia hívta életre, melynek célkitűzése a magyar gasztronómia legnagyobb presztízsű, nemzetközileg elismert alapanyagkettősének – a kacsamáj és Tokaji Aszú – összekapcsolása a legjobb magyar séfek teljesítményével.

Az alkalomra készített előétel elérhető a KOLLÁZS-ban: KACSAMÁJ TERRINE Zellerrel, Rebarbarával és egy pohár Pendits 6 Puttonyos Tokaji Aszúval.

Vissza