Híreink

Valentin-Nap

A KOLLÁZS – Brasserie & Bar ezúton a szerelem ünneplésére hívja meg Önt különleges Valentin-napi programjával: SZERELMI BÁJITALOK.

 

Gyõrffy Árpád séf és csapata egy különleges, 4 fogásos vacsora menüvel készül, amelyhez az inspirációt koktélok adták. Az együtt töltött idõ a legszebb ajándék, lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával.

Kóstolja meg egyedülálló menüsorunkat, amely mellé opcionális koktél- és borpárosítást kínálunk. Az est végén minden hölgy vendégünknek meglepetés csomaggal kedveskedik az Omorovicza, így válik teljessé a vacsorélmény.

 

A menüsor fogásait a mellékletben tudja megtekinteni.

Valentin-nap, február 14. | 18:00 – 22:00 óra

Séf: Gyõrffy Árpád

Vezetõ Sommelier: Becker Gábor

Élõ zene: The Wonderland Band

4 fogásos vacsora menü: 19 900 Ft/fõ + 12% felszolgálási díj

A fogások mellé ajánlott üdvözlõ koktél és üveg bor (preferencia szerint választható fehér vagy vörös) párosítás: 12 000 Ft/pár + 12% felszolgálási díj

 

Szívesen engedne a kísértésnek? Kóstolja meg a fogások ihlette kedvenc szerelmi bájitalaink egyikét a KOLLÁZS bárban!

Színpadon 18:00 órától a The Wonderland Band

Nyitvatartás: 01:00 óráig

További információ: KOLLÁZS – Brasserie & Bar Facebook esemény

Asztalfoglalás: reservations@kollazs.hu, +36-1-268-5408

#Kollázs

12139659_1628900274043183_2060249003_n
12107509_548751811939664_1123768361_n
11326091_1493626994270783_872066678_n
11371018_879220292161829_915066190_n
11906096_1690885784457852_2099613169_n
11313534_1113863992003215_1965500914_n
11931028_1655651304682818_1339107628_n
1889117_1501950243460555_671644891_n
11910109_963358737065485_586233707_n
11352175_1662005954038397_1714342687_n
11899668_943899885682848_1973011870_n
10535098_422452197961081_1583657396_n
10860126_447669398753901_378820266_n
11820608_1482458112079513_799266191_n
Színfalak mögött: Ünnepi események

Néha a legapróbb részletek teszik a legmélyebb benyomást. Tekintsen be az ünnepi eseményeink kulisszái mögé.

OLD & NEW VINTAGE borvacsora színfalai mögött

Az exkluzív OLD & NEW VINTAGE borvacsoránk színfalai mögött: Séfünk, Győrffy Árpád állította össze Becker Gábor, Vezető Sommelier és a borászatok csapatának közreműködésével, a tökéletes menüt az elegáns eseményhez a Bortársaság segítségével.

Köszönjük a körzeműködést: St. Andrea Borászat, Szepsy, Heimann Családi Birtok, Gilvesy Pincészet, Sauska & Bortársaság

OLD & NEW VINTAGE borvacsora

A KOLLÁZS – Brasserie & Bar első alkalommal rendezi meg exkluzív OLD & NEW VINTAGE borvacsoráját december 14-én, pénteken. Magyarország 5 legkiemelkedőbb borászata egy vacsora keretében mutatja be régi és új vintage borait. A vacsorát a KOLLÁZS Séfje, Győrffy Árpád állította össze Becker Gábor, Vezető Sommelier és a borászatok csapatának közreműködésével, a Bortársaságnak köszönhetően – így egy teljesen új és exkluzív menü született meg erre az alkalomra, mindegyik fogás az adott kétféle vintage bor mellé párosítva született meg.

Fogadás: 19:00
Vacsora kezdete: 20:00
Helyszín: KOLLÁZS – Brasserie & Bar
Séf: Győrffy Árpád
Vezető Sommelier: Becker Gábor
Borászatok: St. Andrea Borászat – Eger | Szepsy – Tokaj | Heimann Családi Birtok – Szekszárd | Gilvesy Pincészet – Szent György-hegy | Sauska – Villány

OLD & NEW VINTAGE Borvacsora Menü – Ötfogásos menü kétféle vintage borpárosítással – 24,500 HUF + 12% szervízdíj.

Falatkák
Fogadás: Sauska Brut Pezsgő

*
Első fogás
Gilvesy Tarányi Rajnai Rizling 2017
Gilvesy Tarányi Rajnai Rizling 2013
*
Második fogás
St.Andrea Nagy-Eged-hegy Pinot Noir 2015
St Andrea Nagy-Eged-hegy Pinot Noir 2012
*
Harmadik fogás
Heimann Barbár 2016
Heimann Barbár 2012
*
Negyedik fogás
Sauska Cuvée 5 2012
Sauska Cuvée 5 2009
*
Ötödik fogás
Szepsy 6 puttonyos Aszú 2009
Szepsy 6 puttonyos Aszú 2006

A helyek száma limitált, részletek és foglalás: gabor.szonyi@fourseasons.com

Ünnepi események 2018

Töltse a KOLLÁZS – Brasserie & Bárban az ünnepeket! Az eseményekről több információt a gallériában talál.

Asztalfoglalás minden ünnepi eseményre szükséges.

Információ és asztalfoglalás: +36-20-219-2520, festivity.budapest@fourseasons.com

Ünnepi pulyka elvitelre 2018

Rendeljen ünnepi pulykát, köretekkel és almás-körtés pitével otthonába!

Elérhető 2018. november 20. és 2019. január 1. között

Elérhető korlázott számban. Az elkészítéshez minimum 72 óra szükséges, így előrendelés szükséges.

Előrendelés: +36-20-219-2520 vagy festivity.budapest@fourseasons.com

Vissza