Híreink

MADE IN HUNGARY

Séfünk Árpád Győrffy és Chef de Partie Kiss Erik bemutatták a National Geographic Traveller UK Food Fesztiválon, hogyan kell elkészíteni a klasszikus magyar fogást, a kacsamáj terrine-t.

Együttműködő partnerek: Dining Guide, Magyar Bocuse d’Or Akadémia & Spice of Europe

#Kollázs

12139659_1628900274043183_2060249003_n
12107509_548751811939664_1123768361_n
11326091_1493626994270783_872066678_n
11371018_879220292161829_915066190_n
11906096_1690885784457852_2099613169_n
11313534_1113863992003215_1965500914_n
11931028_1655651304682818_1339107628_n
1889117_1501950243460555_671644891_n
11910109_963358737065485_586233707_n
11352175_1662005954038397_1714342687_n
11899668_943899885682848_1973011870_n
10535098_422452197961081_1583657396_n
10860126_447669398753901_378820266_n
11820608_1482458112079513_799266191_n
Szent István Napi vacsora

Kóstolja meg az ünnepi menünket és nézze a Kollázs – Brasserie & Bárból a tüzijátékot augusztus 20-án.

Vegetáriánus és limitált a la carte menu szintén elérhető.

Asztalfoglalás: reservations@kollazs.hu, +36-20-219-2520

LISTEN LIVE

Halgassa élőben! Büszkén mutatjuk be új zenei programunkat, melynek keretein belül számos kedvenc budapesti művészünk friss zenei hangzása teszi felejthetetlenné a kézműves koktélozás vagy a kulináris vacsora élményét.

Csütrötök – Szombat | 19:00 – 23:00
#kollazsbudapest #ListenLive #BudapestBucketList 

National Geographic Traveller UK Food Fesztivál

Save the date! Séfünk, Győrffy Árpád fogja képviselni a magyar gasztronómiát és a Made in Hungary kampányt a National Geographic Traveller Food Festiválon, Londonban. Találkozzon Árpáddal július 20-án, amikor bemutatja, hogyan kell elkészíteni a klasszikus magyar fogást, a kacsamáj terrine-t.

További információkért: https://bit.ly/2XvHCWg

Fénykép: PIXELTASTER

LISTEN LIVE

L I S T E N L I V E

Halgassa élőben! Büszkén mutatjuk be új zenei programunkat, melynek keretein belül számos kedvenc budapesti művészünk friss zenei hangzása teszi felejthetetlenné a kézműves koktélozás vagy a kulináris vacsora élményét.

Csütrötök – Szombat | 19:00 – 23:00
#kollazsbudapest #ListenLive #BudapestBucketList 

Szakács pozíció

A Four Seasons Hotel Gresham Palace Szálloda SZAKÁCS (Commies, Demi Chef de Partie, Chef de Partie) munkatársakat keres a KOLLÁZS – Brasserie & Bárba és bankett konyhájába.

Ízelítõ abból, amit kínálunk:
· minõségi alapanyagok kompromisszumok nélkül
· modern, karbantartott, magas színvonalú munkakörnyezet
· hosszútávú és akár külföldi karrierlehetõség
· május 1-el bevezetett új bérstruktúra
· szabadon adható 13. havi fizetés, juttatások
· munkaruha és annak tisztítása
· ingyenes dolgozói éjszakák bármely Four Seasons szállodában

Jelentkezz hozzánk! jobs.budapest@fourseasons.com

Vissza