UGLY GIMLET
STYLE: GIMLET
Ne hagyd, hogy a név megtévesszen… Mesés!
NOTE: BURNT ORANGE – SUDACHI – BERGAMOT
UGLY GIN – ITALICUS – SUDACHI
PUNCH & KISS
STYLE: MILK PUNCH
C’est la vie, ma chérie.
NOTE: TOASTED ALMOND -COFFEE – AMARENA CHERRY
WOODFORD – CARPANO – MARASCHINO – BLOOD ORANGE
WONDER BIRD
STYLE: JUNGLE BIRD
KESERÉDES szimfónia
NOTE: PINEAPPLE, PASSION FRUIT, BITTER
PLANTATION XAYMACA – CYNAR – TROPICAL CORDIAL
FROZEN PEONY
STYLE: APEROL SPIRTZ
Négy nemzet hűsítő találkozása
NOTE: WHITE TEA – GRAPEFRUIT
PAMPELLE – PAI MU TAN – PROSECCO
KAFFIR SPRITZ
STYLE: KOLLAZS SECRET
Frissítő a Távol-Keletről
NOTE: KAFFIR LIME LEAVES – LEMONGRASS
PLANTATION 3 STARS – TIO PEPE – TONIC
VERDANT
STYLE: LONG DRINK
Jöhet még
NOTE: SAGE – ELDERFLOWER
INVERROCHE GIN – SUZE – WHITE POMPELMO
A Cakes to Go elviteles tortakínálat öt signature és egy szezonális tortából áll össze. Ezek között megtalálható a Gresham Torta, ami olyan egyedi Harrer csokoládéval készült, melyet az osztrák cukrászdinasztia kizárólag a Gresham Palota részére készített, de megtalálható a káprázatos francia krémes által ihletett Mille-Feuille torta is, és ennek vegán változata. Mindegyik torta különleges gondossággal, kézzel készül, ezért tortáink elkészítése minden esetben 24 órát vesz igénybe.
A Pastries to Go elvitelre kínált sütemények ajánlata 7 legendás Kollázs desszertet tartalmaz. A vegán, glutén-, cukor- és laktózmentes kínálat mellett a kézműves alkotások között olyan közönségkedvenc desszertek is szerepelnek, mint a selymes “Violet” ibolyás csokoládé mousse szelet fekete ribizlivel vagy az elegáns “Amelié”, amely mesés ízharmóniát kínál, többek között bodzamézzel és yuzuval. A szezonálisan változó édességek friss és helyben beszerzett alapanyagokból készülnek.
A webshop 2022. április 1-től elérhető, a helyiek és a vendégek egyaránt egy kattintásnyira lesznek kedvenc desszertjeiktől. Az online megrendelt termékek átvehetők a hét minden napján a Kollázsban. A rendelés leadásához látogasson el a shopfsbudapest.com weboldalra. Kérjük, hogy egész torta esetén 24 órával előbb adja le rendelését.
GRESHAM Csokoládé Mousse, Pekán, Maracuja
GLUTÉNMENTES
VIOLET Ibolyás Csokoládé Mousse, Fekete Ribizli, Kakaó
GLUTÉN – CUKOR ÉS LAKTÓZMENTES
ROLL Zöld Alma Kompót, Olivaolaj, Tárkony
CAMOUFLAGE Krémsajt Mousse, Cseresznye, Mandula
RHUBARB TART Vérnarancslekvár, Rebarbara, Vanília
VEGAN MILLE – FEUILLE Vanília Krém, Eper Kompót
AMELIÉ Bodzaméz, Yuzu, Virágpor
GLUTÉNMENTES
Csatlakozzatok Trip to Ireland rendezvényünkre március 17-én egy fergeteges estére!
Festői tájak, part menti sziklák előtt összecsapó Atlanti óceán hullámai, Titanic-legendák, népzene, hagyományos “öregfiú” kocsmák és a világhírű Guinness. Írország már számos utazót, költőt és festőt ihletett meg egyaránt.
Ünnepeljük együtt Írország védőszentjét egy 3 fogásos menüvel, különleges harapnivalókkal, whisky- és gin alapú koktélokkal, valamint élő ír zenével.
Mint mindig, most is Happy Hour ajánlattal várjuk kedves vendégeinket 50% kedvezménnyel minden koktélra és bár snackre, 12-20 óra között.
19 órakor Élőben lép fel a The Real Paddy.
Asztalfoglalás:
reservations@kollazs.hu
+36 (1) 268-5408
A LUMAS kurátorai által gondosan összeválogatott alkotások tökéletesen egészítik ki a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest éttermének miliőjét 2022 tavaszán is. A sötét fa borítású, de elegáns falakat a képek merész színei ragyogják be, nemzetközileg elismert európai, afrikai és amerikai művészeket vonultatva fel.
Kiállított képek:
FlorescenseVII ©︎ JuanFortes, LUMAS.hu
Salute ©︎ Eva Navarro, LUMAS.hu
Untitled ©︎ Tom Schierkitz, LUMAS.hu
PulseFlash ©︎ BeatriceHug, LUMAS.hu
ExuberanceII ©︎ HeikoHellwig, LUMAS.hu
ExuberanceIII ©︎ Heiko Hellwig, LUMAS.hu
ExuberanceIV ©︎ HeikoHellwig, LUMAS.hu
LesMystères De L’Horizon I ©︎ Elena Iv – Skaya, LUMAS.hu
On theline ©︎ DerekGores, LUMAS.hu
Timeless ©︎ Andrey Yakolev & Lili Aleeva, LUMAS.hu
ManifoldBlue ©︎ HeikoHellwig, LUMAS.hu
The Offering ©︎ Leila Rose Fanner, LUMAS.hu
Love MeForever, Yves Saint Laurent Atelier ©︎ Jason Schmidt | Trunk Archive, LUMAS.hu
Képek Kerényi Dániel / LUMAS
Fel a fedélzetre, várnak a szerelem városai! Első állomás: Párizs. Ínyenc konyhájával francia életöröm garantált. Ezt követi a velencei megálló, ahol ezüst tányéron hozzuk el a la dolce vita-t.
𝐍𝐞́𝐠𝐲𝐟𝐨𝐠𝐚́𝐬𝐨𝐬 𝐯𝐚𝐜𝐬𝐨𝐫𝐚𝐦𝐞𝐧𝐮̈ – 𝟐𝟏.𝟗𝟎𝟎 𝐅𝐭/𝐟𝐨̋ (Borpárosítás – 9.900 Ft/fő)
𝑨𝒎𝒖𝒔𝒆 𝑫𝒖𝒐
Pisztráng Kaviár, Zeller, Alma
𝑬𝒍𝒐̋𝒆́𝒕𝒆𝒍
Kérgezett Tonhal és Pácolt Libamáj, Dinnye, Balzsamecet
𝑳𝒆𝒗𝒆𝒔
Sütőtök Consommé, Borjúnyelv, Ravioli, Torma
𝑭𝒐̋𝒆́𝒕𝒆𝒍
Tőkehal Hátszín, Csicsóka, Fenyőmag, Bormártás
𝑣𝑎𝑔𝑦
Tanyasi Csirkemell Saltimbocca, Gomba, Shallot Hagyma
𝑫𝒆𝒔𝒔𝒛𝒆𝒓𝒕
Csokoládé Cannoli, Pisztácia, Cassis
𝑷𝒆𝒕𝒊𝒕 𝑭𝒐𝒖𝒓
4 különleges koktél – 4.300 Ft/koktél és 1 különleges Mocktail 2.800 Ft
14 % felszolgálási díjat számítunk fel. Asztalfoglalás szükséges.
Foglalja le asztalát:
E-mail: reservations@kollazs.hu
Tel: +36 (1) 268 – 5408