Híreink

Fontos Bejelentés

Vendégeink és munkatársaink egészsége és biztonsága kiemelten fontos számunkra. A magyar kormány legfrissebb rendelete alapján, November 11-től, a KOLLÁZS – Brasserie & Bar éttermünk belső terei átmenetileg csak a hotelben megszálló vendégek és az elviteles rendelésfelvétel előtt lesznek nyitva.

Mindazonáltal mostantól otthonuk melegéből élvezhetik a klasszikus Kollázs ízeket reggel 8 és este 8 óra között. Rendelésleadáshoz hívja a +36 30 663 9691 -es számot.
* Házhozszállítás nem elérhető.

A továbbiakban is szoros figyelemmel kísérjük a változó helyzetet és a kormányzati rendeletek alapján járunk el. Addig is, kövessetek bennünket a közösségi oldalainkon, hogy le ne maradjatok a legfontosabb híreinkről.

Köszönjük megértéseteket és mindenkinek jó egészséget kívánunk!

#Kollázs

𝐃í𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐬 𝐌𝐮𝐞𝐫𝐭𝐨𝐬 - Day of the Dead | Halloween Eve

𝐃í𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐬 𝐌𝐮𝐞𝐫𝐭𝐨𝐬 most pénteken! Igazi mexikói íz- és színkavalkád, pikáns koktélok, életörömmel teli hangulat.

A Mexikói Nagykövetség és a Patrón Tequila együttműködésével,
a KOLLÁZS bemutatja:

 𝐃í𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐬 𝐌𝐮𝐞𝐫𝐭𝐨𝐬 

(Mexikói Halottak Napja) Csatlakozzatok hozzánk az érzékek lakomájára, ahol a holtak lelkét visszavárjuk az élők birodalmába. Mire számíthattok? Igazi mexikói íz- és színkavalkádra, pikáns koktélokra, életörömmel teli hangulatra. A helyi virtuózok mexikói dallamokkal fokozzák a kedélyeket:
18:00 – 19:00 | MARIANNE 

19:00 – 21:00 | Dos Coyotes 

21:00 – 23:00 | Dj Szabi 

 𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐇𝐨𝐮𝐫 17 és 20 óra között 

3 fogásos menü: 5 900 Ft (+13% szervizdíj)

Asztalfoglalás e-mailben vagy telefonon a reservations@kollazs.hu email címen vagy a + 36-1-268-5408-as telefonszámon.

Oktoberfest hangulat a Kollázsban október 17-én, szombaton

A KOLLÁZS földkörüli útja folytatódik, ezúttal az Oktoberfest szellemében a következő állomás Bajorország. Szombaton, 2020. október 17.-én, dél és este 11 óra között. A helyi gasztronómia, a bajor életérzés és eleven hagyományok legjavát hozzuk el vendégeinknek, amelyekről Bajorország oly ismert, a Német Nagykövetséggel együttműködve.

Vendégeinket egy bajor konyha ihlette kulináris utazásra invitáljuk, ahol a sörkóstolás hangulatát olyan ínyencségek emelik, mint az Obatzda bajor sajt, sörben marinált malaccsülök, májsajt vagy almás rétes revolúció. A habzó sör mellett Bavaricano koktélunkkal koccinthatnak, amikor a fesztivál hagyomás nyitómondata felhangzik: O’zapft! (Nyitva!). Mint mindig, dél és este 8 között Happy Hour 50% kedvezmény minden koktélra, sörre, borra és bár snackre.

Fellépők:

17:30 – 20:30 | Harmonika Duó

20:30 – 10:30 | DAAN

Asztalfoglalás e-mailben vagy telefonon a reservations@kollazs.hu email címen vagy a + 36-1-268-5408-as telefonszámon.

Mexikói Fiesta a Kollázsban szeptember 18-án, pénteken

Folytatódik a Kollázs világkörüli turnéja, a következő állomás…. Mexikó!

Mexikó ezer és egy csodát rejt magában, és kultúráját sokszínűség jellemzi. Nagy hangsúlyt fektetnek a művészetre, a zenére, a történelemre, a hagyományokra, az ízletes ételekre és nem utolsó sorban, az ünneplésre!

A helyi gasztronómia legjavát hozzuk el nektek, a Mexikói Budapesti Nagykövetséggel együttműködve, mindezt egy szórakoztató Kollázs-estébe csomagolva, a tőlünk megszokott minőségben.

Látogass el hozzánk barátaiddal, ahol a mexikói paradicsom vár benneteket, és köszöntsük együtt az őszt egy igazi fiestaval.

Executive séfünk, Győrffy Árpád és csapata kifinomult mexikói specialitásokkal készül, míg a Kollázs bártenderei pikáns koktélokkal vár benneteket.

Mindezeket élő latin zenével megfűszerezve.

Fellépők:

18:00 – 19:00 |MARIANNE

19:00 – 21:00 |2Coyotes

21:00 – 23:00 | DJMiguel Newman

23:00 – 01:00 | Baecker

Mint mindig, Happy Hour, 50% kedvezmény minden koktélra és bár snackre dél és este 8 között.

Találkozunk szeptember 18-án, ahol a mexikói hangulat garantált. Viva la fiesta!

A KOLLÁZS - Brasserie & Bar különleges Szent István napi eseménnyel ünnepli meg Magyarország születésnapját 2020. augusztus 20. csütörtök

A Kollázs világkörüli turnéja egy szíveknek kedves állomásához érkezett: hazatért Magyarországra.

Augusztus 20-a alkalmából, a Kollázs – Brasserie & Bar egy emlékezetes, élőzenével és magyar specialitásokkal megfűszerezett Szent István-napi ünneplésre invitálja vendégeit.

Executive séf, Győrffy Árpád és csapata egy magyar különlegességekből álló 3 fogásos menüt álmodott meg, amely olyan alapanyagokat tartalmaz, mint a libamáj és a fogas, míg a Head Sommelier, Becker Gábor az ország borainak legjavát válogatta össze, a tökéletes ízharmónia kedvéért.

A 3 fogásos egyedi, magyar menükínálat elérhető lesz a hosszú hétvége végéig, csütörtöktől vasárnap estig 5.900 Ft-ért.

Az étterem főcukrásza, Menyhárt Attila és kreatív csapata, ízekben és színekben gazdag süteményekkel, illetve friss, ropogós ország kenyerével készül. A vendégek helyben fogasztásra vagy elvitelre is kérhetik ezeket a finomságokat a Kollázs Patisserie-ben.

A Kollázs Bár díjnyertes csapata kifinomult magyar alapanyagok és különleges italok által ihletett alkotásokkal várja a koktélimádókat. Mint mindig, ez alkalommal is lesz Happy Hour, melynek keretein belül 50% kedvezménnyel érhető el az összes magyar koktél és bár specialitás dél és 20 óra között.

Az ünnepi hangulatot helyi zenészek garantálják:
18:00-20:00 CimBori Duó
20:00-24:00 DJ Mike Newman Hungarian Edition

A jó hangulat és magyar vigasság garantált, a Kollázstól megszokott minőségben. Egészségére!

Foglalja leasztalát e-mailben vagy telefonon a reservations@kollazs.hu email címen vagy a+ 36-1-268-5408-as telefonszámon.

A KOLLÁZS - Brasserie & Bar egy egész Görög tematikájú eseménnyel ünnepli meg a nyarat 2020. augusztus 7. péntek

Folytatódika Kollázs világkörüli turnéja, a következő állomás… Görögország!

Az ország, mely otthona számtalancsodálatos szigetnek, a világ talán legszebb strandjainak, égszínkék vizeivel,élénk kultúrájával és ínycsiklandó görög konyhájával érthető módon vált a következőtematikus Kollázs este állomásává. A görög kultúra legjobb szeletét hozza elvendégeinek a Kollázs, egy szórakoztató estébe csomagolva, a tőlük megszokottminőségben.

Látogasson el barátaival egy forróhangulatú péntekre, ahol a mediterrán nyár energiája ötvöződik görögritmusokkal, csábító ízekkel és hangulattal. Ünnepelje meg a nyarat egy ‘NagyGörög Lakomával’: a Kollázs vezető séfje, Győrffy Árpád, kifinomultspecialitásokkal készül, amelyek felidézik a késő nyárestéket kedvenc tengerpartitavernánkból. A Kollázs díjnyertes bár csapata frissítő görög nyári koktélokkalkészül, mindezek élőzenével megfűszerezve.

Mint mindig, Happy Hour-ral várja vendégeit Kollázs, melynek keretein belül 50% kedvezménnyel érhető el az összes görög koktél és bár specialitás dél és 20 óra között.

Az autentikus görög dallamokat helyi zenészek garantálják:
18:00 – 21:00 | Smyrneiko Trio

21:00 – 23:00 | DJ Mike Newman Greek Edition
23:00 – 1:00 | Bæcker (Becker Gábor, vezető sommelier-énk)

A Kefi* („Görögország szelleme”)garantált! Találkozzunk a Kollázsban augusztus 7-én, addig is, Kalimera! 

*Kefi = szórakozás, az öröm szelleme, lelkesedés,szenvedély, életöröm

Csatlakozzon az ünnepléshez! Foglaljale asztalát e-mailben vagy telefonon a reservations@kollazs.hu email címen vagya + 36-1-268-5408-as telefonszámon.

Vissza