Híreink

Események augusztus 20-án

Ünnepelje Szent István Napját a Kollázs Brasserie & Bárban augusztus 20-án.

Szent István Napi Brunch:
12:00-16:00
Ár: 14 900 Ft + 12 % felszolgálási díj

Szent István Napi Vacsora:
4 fogásos vacsora menü
18:00-22:30
Menü ára: 16 500 Ft + 12 % felszolgálási díj
Borpárosítás ára: 9 500 Ft +  12 % felszolgálási díj

Asztalfoglalás: reservations@kollazs.hu, + 36-1-268-5408

#Kollázs

12139659_1628900274043183_2060249003_n
12107509_548751811939664_1123768361_n
11326091_1493626994270783_872066678_n
11371018_879220292161829_915066190_n
11906096_1690885784457852_2099613169_n
11313534_1113863992003215_1965500914_n
11931028_1655651304682818_1339107628_n
1889117_1501950243460555_671644891_n
11910109_963358737065485_586233707_n
11352175_1662005954038397_1714342687_n
11899668_943899885682848_1973011870_n
10535098_422452197961081_1583657396_n
10860126_447669398753901_378820266_n
11820608_1482458112079513_799266191_n
Szik Mátyás, a KOLLÁZS - Brasserie & Bar sommelierje képviseli Magyarországot a 2017-es Ifjúsági Sommelier Világbajnokságon

A versenyről

A Chaîne des Rôtisseurs által szervezett Ifjúsági Sommelier Világbajnokság idén Budapesten kerül megrendezésre 2017. szeptember 28-30. között. Szik Mátyás, a KOLLÁZS – Brasserie & Bar és a Four Seasons Hotel Gresham Palace Sommelier-je fogja képviselni Magyarországot a versenyen.

“Hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy én képviselhetem Magyarországot egy ilyen rangos versenyen. Hiszem, hogy részvételünk nagy hatással lesz a magyar vendégszeretetre, nem beszélve arról, hogy a verseny Magyarországon zajlik “- mondja Szik Mátyás Sommelier.

A Chaîne des Rôtisseurs 2007-ben vezette be az éves Ifjúsági Sommelier Világbajnokságot, ezáltal lehetőséget adva a fiatal sommelier-knek, hogy bemutassák képességüket és “savoir faire”-jüket rendkívül intenzív és fárasztó tesztelési körülmények között.

A szervezet kerete biztosítja a szakmai részvételt és célja, hogy segítséget, bátorítást és támogatást nyújtson azoknak a fiatal szakembereknek, akikből lesznek a jövő legjobb sommelierjei. Az Ifjúsági Sommelier Világbajnokságon elősegíti a fiatalok bor- és szellemi szakértelmét, és ösztönzi ezeknek az ismeretét.

A 2017-es Ifjúsági Sommelier Világbajnokság nemzetközi döntőjét Budapesten rendezik szeptember 29-én és 30-án a Grand Chapitre program keretein belül, amely szeptember 28-án, csütörtökön kezdődik, és október 1-én, vasárnap zárul.

Az ünnepélyes eredményhirdetés a szombati nagy gála estének lesz a része. Az este magába foglalja a magyar Chaîne des Rôtisseurs Baráti Asztaltársaság beiktatási ünnepségét és egy gálavacsorát, ami a Jeunes Sommeliers verseny és a Grand Chapitre csúcspontja.

 

 

Szik Mátyásról

Szik Mátyás, a KOLLÁZS vezető sommelierje 2016-ban kapta meg az Örökös Magyar Sommelier Bajnok címet, miután háromszor is megnyerte a magyar bajnokságot 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban. Tíz éve ő az első és jelenleg a legfiatalabb is Magyarországon. Mátyás a legmagasabb nemzeti képzőközpontban, a Borkollégiumban szerzett képesítést.

Úgy véli, hogy sommelier-nek lenni összetett feladat, a tudás és a célok valódi kollázsa.

A szakmai háttér, a helyzetfelismerés és a jó kommunikáció elengedhetetlen képességek ahhoz, hogy egy vendégnek megfelelő bort lehessen ajánlani – és amikor a sommelier képes kiváltani ezeket, a bor önmagáért beszél.

Starter Pistol

Hivatalosan is megkezdődött a 2017-es budapesti Vizes Világbajnokság, erre az alkalomra készített koktélunk kapható a KOLLÁZS Bárban!
Maraschino, Blue Curacao, Cukor & Prosecco

Kollázs Bár Nyári Menü

Kóstolja meg új nyári koktéljainkat és snack menünket a Kollázs Bárban!
Színpadon a szerda és péntek este 7 órától: The Gentlemen Band

 

 

KOLLÁZS Szülinap

Ünnepelje velünk a Kollázs második születésnapját június 21-én, szerda este!
Színpadon 7 órától: The Gentlemen Band

Asztalfoglalás: reservations@kollazs.hu, +36-1-268-5408

Omorovicza Fizz

A KOLLÁZS Bar az Omorovicza, magyar luxuskozmatikai márkával közösen alkotott meg egy koktél- és moktélkülönlegességet,, amely kizárólag a KOLLÁZS Barban és a Four Seasons Lobby Barban érhető el a Gresham Palotában.

Az új italokat az Omorovicza termékek illatvilága és a márka eleganciája inspirálta. Az Omorovicza Fizz fantázianévre keresztelt koktél  G’vine Floraison Gin, Grand Mariner, száraz pezsgő, citrom, lime, mandula illetve narancsvirág tea esszencia, narancs és sárgabarack lekvár frissítő keveréke, amelyet Szik Mátyás, Örökös Magyar Sommelier Bajnok és Szőnyi Gábor, a Lobby Bar vezetője álmodott meg.

Vissza