Híreink

Boldog Új Évet kíván a KOLLÁZS - Brasserie & Bar Csapata!

Köszönjük mindenkinek, aki 2019-ben velünk ünnepelt. Idén is sok kulináris meglepetéssel és rendezvénnyel készülünk. Tartsanak velünk 2020-ban is!

Fényképek: @jonasmatyassy

#Kollázs

12139659_1628900274043183_2060249003_n
12107509_548751811939664_1123768361_n
11326091_1493626994270783_872066678_n
11371018_879220292161829_915066190_n
11906096_1690885784457852_2099613169_n
11313534_1113863992003215_1965500914_n
11931028_1655651304682818_1339107628_n
1889117_1501950243460555_671644891_n
11910109_963358737065485_586233707_n
11352175_1662005954038397_1714342687_n
11899668_943899885682848_1973011870_n
10535098_422452197961081_1583657396_n
10860126_447669398753901_378820266_n
11820608_1482458112079513_799266191_n
Ünnepi Események 2019

Töltse az ünnepeket a KOLLÁZS – Brasserie & Bárban! Az eseményekről több információt a gallériában talál.
Asztalfoglalás minden ünnepi eseményre szükséges.
Információ és asztalfoglalás: festivity.budapest@fourseasons.com

Dining Guide: Becker Gábor sommelier-vel beszélgettünk

A Dining Guide Becker Gáborral beszélgetett, többek közt a november 22-ei Old & New Vintage Borvacsoráról.

A teljes cikk itt olvasható.

Az OLD & New Vintage borvacsora eseménye pedig itt érhető el.

Magyar Konyha

Az októberi Magyar Konyha címlapján séfünk, Györffy Árpád kacsamáj fogása látható. A magazinban 5 érdekes kacsamáj recept ötlettel találkozhat, amelyeket Ön is elkészíthet otthonában.

A Magyar Konyha októberi száma elérhető az újságárusoknál.

Dining Guide - Kollázs Cellar Nights

Lépjen be a Kollázs Cellar Nights rendezvénysorozatunk színfalai mögé. Legutóbbi vendégünk ifjabbik Figula Mihály volt a Figula Pincészettől. Köszönjük Misi a felejthetetlen élményt és a Dining Guide-nak a beszámolót!

Az új őszi menünkről írt a Dining Guide

“Győrffy Árpád az új őszi menüvel is bizonyítja, milyen jó arányérzékkel integrálja a magyar konyha ételeinek elemeivel, jellegzetességeivel ezt az alapvetően francia bisztróstílust.”- Az új őszi menünkről írt a Dining Guide, köszönjük!

A teljes cikk itt olvasható.

Vissza