Híreink

OLD & NEW VINTAGE borvacsora

A KOLLÁZS – Brasserie & Bar első alkalommal rendezi meg exkluzív OLD & NEW VINTAGE borvacsoráját december 14-én, pénteken. Magyarország 5 legkiemelkedőbb borászata egy vacsora keretében mutatja be régi és új vintage borait. A vacsorát a KOLLÁZS Séfje, Győrffy Árpád állította össze Becker Gábor, Vezető Sommelier és a borászatok csapatának közreműködésével, a Bortársaságnak köszönhetően – így egy teljesen új és exkluzív menü született meg erre az alkalomra, mindegyik fogás az adott kétféle vintage bor mellé párosítva született meg.

Fogadás: 19:00
Vacsora kezdete: 20:00
Helyszín: KOLLÁZS – Brasserie & Bar
Séf: Győrffy Árpád
Vezető Sommelier: Becker Gábor
Borászatok: St. Andrea Borászat – Eger | Szepsy – Tokaj | Heimann Családi Birtok – Szekszárd | Gilvesy Pincészet – Szent György-hegy | Sauska – Villány

OLD & NEW VINTAGE Borvacsora Menü – Ötfogásos menü kétféle vintage borpárosítással – 24,500 HUF + 12% szervízdíj.

Falatkák
Fogadás: Sauska Brut Pezsgő

*
Első fogás
Gilvesy Tarányi Rajnai Rizling 2017
Gilvesy Tarányi Rajnai Rizling 2013
*
Második fogás
St.Andrea Nagy-Eged-hegy Pinot Noir 2015
St Andrea Nagy-Eged-hegy Pinot Noir 2012
*
Harmadik fogás
Heimann Barbár 2016
Heimann Barbár 2012
*
Negyedik fogás
Sauska Cuvée 5 2012
Sauska Cuvée 5 2009
*
Ötödik fogás
Szepsy 6 puttonyos Aszú 2009
Szepsy 6 puttonyos Aszú 2006

A helyek száma limitált, részletek és foglalás: gabor.szonyi@fourseasons.com

#Kollázs

12139659_1628900274043183_2060249003_n
12107509_548751811939664_1123768361_n
11326091_1493626994270783_872066678_n
11371018_879220292161829_915066190_n
11906096_1690885784457852_2099613169_n
11313534_1113863992003215_1965500914_n
11931028_1655651304682818_1339107628_n
1889117_1501950243460555_671644891_n
11910109_963358737065485_586233707_n
11352175_1662005954038397_1714342687_n
11899668_943899885682848_1973011870_n
10535098_422452197961081_1583657396_n
10860126_447669398753901_378820266_n
11820608_1482458112079513_799266191_n
Ünnepi események 2018

Töltse a KOLLÁZS – Brasserie & Bárban az ünnepeket! Az eseményekről több információt a gallériában talál.

Asztalfoglalás minden ünnepi eseményre szükséges.

Információ és asztalfoglalás: +36-20-219-2520, festivity.budapest@fourseasons.com

Ünnepi pulyka elvitelre 2018

Rendeljen ünnepi pulykát, köretekkel és almás-körtés pitével otthonába!

Elérhető 2018. november 20. és 2019. január 1. között

Elérhető korlázott számban. Az elkészítéshez minimum 72 óra szükséges, így előrendelés szükséges.

Előrendelés: +36-20-219-2520 vagy festivity.budapest@fourseasons.com

Mikulás Brunch 2018

December 9-én a Gresham Palota Mikulása várja a vedégeket a Kollázs Brasserie & Bárban, Andrássy teremben és Zrínyi Passzázsban.

Asztalfoglalás szükséges.

Asztalfoglalás: festivity.budapest@fourseasons.com

Új Kollázs Patisserie választék

Fedezze fel főcukrászunk, Menyhárt Attila első őszi süteményválogatását a KOLLÁZS Patisserie-ben!

Kollázs - Brasserie & Bár új főcukrásza: Menyhárt Attila

“A jó desszert nem csak a szemünket kápráztatja el,hanem a lelkünket is.” – Ismerje meg új főcukrászunkat, Menyhárt Attilát  és fedezze fel kreációit e hónaptól!

Bővebben itt olvashat Attiláról

Vissza